Verhuur

AVS is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van verhuur van professionele audiovisuele materialen. Op dit gedeelte van de website laten we u graag kennis maken met de verschillende takken van onze verhuur.

We werken met mengtafels van Midas, Yamaha en Crest. Per opdracht wordt bekeken welk PA systeem het beste ingezet kan worden. Er wordt over het algemeen gekozen tussen EAW, L-Acoustics en Adamson systemen. Randappartuur is afkomstig van BSS, Klark Technik, Lexicon, TC Electronics en Yamaha. Microfoons hebben we van merken Neumann, AKG, Shure, DPA en Sennheiser. Verschillende modellen zowel met als zonder draad.

We gebruiken beamers met vermogens aangepast aan de toepassing. Daarnaast hebben we een breed aanbod monitoren en schermen met verschillende diameters. Wilt u live beelden van uw evenement weergeven op schermen? AVS heeft naast de weergavemiddelen ook camera- en mixapparatuur ter beschikking.

Voor elk denkbare productie heeft AVS een breed aanbod lichtapparatuur om in te zetten. Van conventionele armaturen voor basisverlichting tot geautomiseerde spots voor o.a. effectbelichting. In combinatie met een creatief team is AVS de uitgelezen partner voor uw lichtproductie. AVS gebruikt lichtapparatuur van gerenommeerde merken als Martin, Avolites, Vari*Lite en Zero88. U kunt bij ons terecht voor het huren van een losse spot tot het uitbesteden van een complete lichtset voor concerten, beurzen, personeelsfeesten en alle andere soorten evenementen.

Doordat we bij AVS het totaalpakket van audio, licht en video kunnen aanbieden, heeft u op productie 1 aanspreekpunt en zal de aansluiting tussen de verschillende disciplines probleemloos verlopen.

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

© Copyright - Audio and Video Services | Powered by Provisual